Teaser voor Better Call Saul 3

Met steeds meer series die zich niet houden aan de traditionele herfst om met nieuwe seizoenen te komen, betekent een nieuw jaar ook nieuwe seizoenen van je favoriete series. Better Call Saul krijgt dit jaar een derde seizoen, en tv-zender AMC heeft hiervoor nu een teaser vrijgegeven.

Er is, zoals bij de promotie van vorige seizoenen, eigenlijk helemaal niets nieuws te zien in de video, maar het dient wel als eerste aankondiging van wanner het nieuwe seizoen kan worden verwacht: in de lente. De vorige twee seizoenen startten aan het einde van de winter, dus fans moeten dit jaar een klein beetje langer wachten.

Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad en focust op het leven van Saul Goodman, de advocaat van Walter White, voordat hij Whites advocaat was en nog zaken deed onder zijn eigen naam: James McGill. De hoofdrol wordt gespeeld door Bob Odenkirk en ook Jonathan Banks uit Breaking Bad zet zijn rol van Mike hierin voort. Andere rollen zijn er onder andere voor Rhea Seehorn en Michael McKean.

De serie is in Nederland te zien bij Netflix, waar de vorige twee seizoenen nog steeds beschikbaar zijn.