'Taylor dreigde met rechtszaak tegen Kanye'

Taylor Swift was al lang op de hoogte dat Kanye West hun telefoongesprek had opgenomen. Dat beweert TMZ althans, dat schrijft dat de zangeres in februari al dreigde de rapper voor het gerecht te slepen vanwege de heimelijke opnames.

Taylors advocaat stuurde in februari een brief naar de raadsman van Kanye waarin wordt gedreigd met een rechtszaak. In Californië moeten beide partijen toestemming geven voor een opname. Taylor zou niet hebben geweten dat haar gesprek met Kanye werd vastgelegd.

De opnamen kwamen zondagavond voorbij in een aflevering van Keeping Up With The Kardashians, de realityshow rondom de familie van Kanye's vrouw Kim Kardashian. In het gesprek hebben Taylor en Kanye het over zijn nummer Famous en vraagt hij toestemming haar naam te noemen. Taylor stemt in, maar toen Famous verscheen beweerde ze helemaal niet op de hoogte te zijn geweest.

Kim plaatste de fragmenten zondagavond op Snapchat en lijkt daarmee aan te willen geven dat Taylor liegt. De zangeres liet via Instagram weten dat ze er nooit mee akkoord is gegaan dat Kanye haar bitch noemt. Of Taylor daadwerkelijk een zaak aanspant tegen Kanye, is volgens TMZ nog niet duidelijk.

'Taylor dreigde met rechtszaak tegen Kanye'
'Taylor dreigde met rechtszaak tegen Kanye' (Foto: BuzzE)