B-Brave naar Kids Choice Awards

Boyband B-Brave, YouTube-ster Joy van Beautynezz en de Vlaamse zanger Ian Thomas zijn woensdag in Los Angeles gearriveerd waar ze zondag de uitreiking van de Nickelodeon Kids' Choice Awards zullen bijwonen. De Nederlandse Nickelodeon-presentatoren Bart Boonstra en Iris Hesseling zijn er ook bij, meldt een woordvoerder van de kinderzender.

Joy van BeautyNezz maakt niet alleen kans op een award, maar ze zal tevens verslag doen van alles wat ze in Los Angeles meemaakt; van de voorbereidingen tot de Orange Carpet, de ceremonie zelf en alle sterren die ze tegenkomt.

People meldt dat Fuller House-acteur John Stamos, zangeres Zendaya, model Heidi Klum, zangeres/actrice Keke Palmer en de Amerikaanse vlogger Bethany Motha hun opwachting zullen maken tijden het jaarlijkse slimefeest.

De show wordt in wordt in meer dan 180 landen uitgezonden. Countryzanger Blake Shelton, bekend als jurylid in de Amerikaanse versie van The Voice, gaat de show presenteren en is genomineerd voor beste mannelijke zanger. De Kids' Choice Awards zijn zondag 13 maart om 19.00 uur te zien op Nickelodeon.

B-Brave naar Kids Choice Awards
B-Brave naar Kids Choice Awards (Foto: BuzzE)