Brazilië onderuit op Copa, rood Neymar na laatste fluitsignaal

Brazilië leed afgelopen nacht een pijnlijke 0-1 nederlaag tegen Colombia in de Copa América, de eerste sinds 1991. Na het laatste fluitsignaal kregen Neymar en Carlos Bacca de rode kaart.

Colombia begon de Copa América met een teleurstellend verlies tegen Venezuela en leek tegen de Brazilianen op voorhand kansloos. Dat pakte echter anders uit. Negen minuten voor de pauze maakte verdediger Jeison Murillo de 0-1, toen een vrije trap van Juan Cuadrado bij hem belandde. Vervolgens schoot hij de bal tegen de touwen.

In de tweede helft ging Brazilië op jacht naar de gelijkmaker. Roberto Firmino, begeerd door vele Europese topclubs, vestigde de aandacht op zich door voor bijna een leeg doel te missen. Kort na het duel schoot de gefrustreerde Neymar de bal hard tegen Pablo Armero aan en kreeg hij het aan de stok met Murillo. Carlos Bacca mengde zich in de ruzie en kreeg na een duw de rode kaart, net als Neymar.

Groep C: Brazilië - Colombia 0-1. (Bron: YouTube)