Onaangekondigde AAA-titel van Take-Two Interactive komt voor april 2016

Take-Two Interactive heeft vandaag de financiële resultaten van het vierde kwartaal vrijgegeven en ze zijn positief. Met een zogeheten Non-GAAP netto inkomsten van $427.7 miljoen, ongeveer 200 miljoen meer dan vorig kwartaal, de totale netto Non-GAAP inkomsten komen neer op zo'n 1.6 miljard dollar. Non-GAAP staat overigens voor het berekenen van inkomsten met alternatieve methoden in plaats van algemeen aanvaarde boekhoudprincipes.

Zo heeft Rockstar Games 52 miljoen exemplaren verkocht van GTA V op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en pc. 2K heeft onder andere Evolve uitgegeven en heeft tot nu toe 2.5 miljoen exemplaren verkocht, naast Evolve is er nog Borderlands: The Handsome Collection en Sid Meier's Starships. En in de herfst van 2015 komt nog een DLC uit voor Sid Meier's Civilization: Beyon Earth.

Naast het fiscale rapport heeft Take-Two Interactive ook nog een tot nu toe onbekende AAA-titel aangekondigd. De game zal dit fiscale jaar uitkomen, wat dus betekent voor 31 maart 2016. "Het fiscale jaar van 2016 heeft een goede start gehad met in april het uitkomen van GTA V op pc. Gedurende het komende jaar zullen we doorgaan met strategisch het uitgeven van grote titels, geleid door de nieuwe jaarlijkse NBA 2K en WWE 2K, een nieuwe titel van Gearbox Software genaamd Battleborn en een nieuwe nog aan te kondigen AAA-titel." Aldus Take-Two Interactive.