Beslag op tv's en ander duur spul Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz werd vorig jaar uit de advocatuur gezet. Bij de desbetreffende tuchtzaak stond advocaat Gabriël Meijers hem bij. En een advocaat, dat kost natuurlijk een paar lieve duiten, maar Bram was het niet eens met de rekening van zijn voormalige collega en betaalde deze dus niet. Meijers laat het er  niet bij zitten en heeft beslag laten leggen op diverse goederen van Moszkowicz.

De officiële stukken van de deurwaarder zijn vervolgens in handen van het AD terechtgekomen. Daarop staan onder meer flatscreen-tv's, een Macbook, en een olieverfschilderij waarop acteur Marlon Brando staat afgebeeld (naar verluidt als Don Corleone uit The Godfather).

"Dat de deurwaarder nu wordt ingeschakeld, vind ik helemaal niet chic", zegt Moszkowicz in een reactie tegen het AD. Dat de lijst met bezit op de mat van het AD belandde vond Bram vast ook niet heel deftig, maar hij is desondanks niet te beroerd om het even uit te leggen. "Executoriaal beslag, dat is typisch deurwaarderstaal. Deze persoon heeft zekergesteld dat er voldoende spullen van waarde in mijn huis waren. Hij heeft niets meegenomen." De Don hangt dus nog gewoon boven zijn bureau.