Quincy Gario is een racist

De gesubsidieerde zeurneger Quincy Gario heeft kleur bekend. Het is allemaal om aandacht te doen. Toen het nieuws over de vliegramp in de Oekraïne steeds prominenter werd en het nieuws uit Gaza over het tereurige lot van Hamas ondersneeuwde, kon de theatrale narcist het niet langer aan. Hij verfrommelde de realiteit tot een voor hem begrijpelijk niveau door in een tweet te stellen dat voor premier Mark Rutte blanke levens meer tellen dan bruine. Dit verhaalt De Telegraaf.

Uiteraard leverde het stelen van de aandacht de hoofdzeurpiet de nodige terechte boze commentaren op. In eerste instantie vond de nobele racismeridder dat heel erg onterecht. Getuige de volgende tweet waarin hij laat blijken het nog niet helemaal te begrijpen.

Ook na een uurtje nadenken was het ego van de narcist nog niet over de schok heen en legde hij, zoals gebruikelijk is voor verstandelijk beperkte egotrippers, de schuld van de ophef wederom bij zijn publiek.

Daarna lijkt het er op dat een van zijn imagopieten heeft ingegrepen en bood de sneuesambo eindelijk zijn excuus aan voor zijn walgelijke aandachtsroof.