'Tyrion' past stem aan voor Destiny

Peter Dinklage, beter bekend als Tyrion Lannister van de serie Game of Thrones, heeft zijn stem opnieuw ingesproken voor Destiny. Meneer Dinklage spreekt de stem in van de AI-robot die de speler vergezeld in het universum van Destiny.

De AI, die de naam Ghost draagt, is een gids die de speler voorziet van informatie. Tijdens de alpha van Destiny was er veel kritiek van gamers dat Peter Dinklage niet overtuigend overkwam. Veel mensen vonden de stem 'monotoon' en 'saai' overkomen. Om dit te verhelpen heeft Bungie aangegeven dat de stem van de Ghost een update heeft gekregen in de bèta. De retailversie krijgt nog een laatste update.

Ondanks het feit dat het optreden van Dinklage niet overtuigend was, kwam er toch nog iets moois uit. De populaire zin “That wizard came from the moon" werd op T-shirts gedrukt door Bungie. De opbrengsten van deze shirts zijn naar de Bungie Foundation gegaan. Dit is een goed doel vergelijkbaar met de Make-a-Wish Foundation.

Peter Dinklage zal niet stoppen totdat hij tevreden is met zijn performance als de stem van de Ghost. Want zeg nou zelf: “A Lannister always pays his debts.”