Achmea: Anouk niet door ons bezwangerd

Centraal Beheer Achmea zegt niets te maken te hebben met de zwangerschap van Anouk. De zangeres kondigde woensdag tot ieders verrassing aan dat ze zich voor de vijfde keer met jong had laten pompen. Al snel doken verhalen op dat het om een 1 aprilgrap zou gaan. Vorig jaar was de verzekeraar wel bij een 'grap' met Anouk betrokken.

"Ik weet niks van een grap", reageerde een woordvoerder van Achmea donderdag op radiozender 100% NL. Dj Lex Gaarthuis deed zich voor als de manager van Anouk. Vorig jaar dook aan de vooravond van het songfestival een internetfilmpje op waarop een stomdronken Anouk te zien was. Dat bleek uiteindelijk om een spotje van Achmea te gaan. Anouk vertegenwoordigde Nederland vorig jaar op het kneuterige liedjesfestijn.

"Het had gekund, maar is niet het geval", zei de woordvoerder over een nieuwe grap rondom de 38-jarige zangeres. "Wij hebben niets te maken met de zwangerschap van Anouk. Het is heel leuk voor Anouk, maar er komt geen nieuwe reclamespot aan."

Ook Anouks manager kreeg meermaals de vraag of de zwangerschap een grap is. "Als Anouk dat zo plaatst, dan is het zo", reageerde haar manager woensdagavond in RTL Boulevard. Anouk maakte haar zwangerschap wereldkundig door op Facebook een foto van zichzelf met dikke buik te plaatsen.

De zangeres zou deze zomer al moeten bevallen van haar vijfde spruit. Wie Anouk zwanger zou hebben gemaakt, is niet bekend. Dat wil (of kan) de zangeres ook niet bekendmaken. Wel zal het iemand geweest zijn met een pijnlijk grote lul, maar over het aantal pijnlijk grote lullen die de zelfbenoemde white-nigger inmiddels heeft ontvangen durft men amper nog te speculeren.