[JL] Willem II en De Graafschap thuis onderuit

Willem II en De Graafschap gaan met een slecht gevoel de winterstop in. De Tilburgers verloren in de Jupiler League voor eigen publiek met 1-0 van Excelsior. De Graafschap leed een 2-1 thuisnederlaag tegen Helmond Sport. De wedstrijd tussen Jong FC Twente en Achilles'29 eindigde in 4-0.

Lars Veldwijk velde Willem II met een doelpunt in de 39e minuut. Helmond kwam in Doetinchem terug van een 1-0 achterstand. Na een vroege openingsgoal van Rogier Meijer zetten Charles Kazlauskas en Serhat Koç nog voor rust de eindstand op het scorebord.

Dordrecht, dat vrijdag met 2-0 had gewonnen bij Almere City, staat na 22 speelronden bovenaan. De voorsprong op achtervolgers Willem II en FC Eindhoven bedraagt zes punten.