Weer opstootje in spelerstunnel bij Feyenoord-PSV

Spelers van Feyenoord en PSV hebben het zondag in de catacomben opnieuw met elkaar aan de stok gekregen. Dat is te zien op beelden van de NOS. Tijdens de rust maakte PSV'er Jeffrey Bruma, die later rood zou krijgen, zich zo boos over het gedrag van Joris Mathijsen dat hij door andere spelers in bedwang gehouden moest worden. Feyenoord won de wedstrijd na een 1-1 ruststand met 3-1.

Vorig seizoen ging het na een confrontatie tussen beide clubs mis na afloop van de wedstrijd. Jeremain Lens werd toen, ook na een aanvaring met Mathijsen, zelfs voor drie wedstrijden geschorst.

Tot openlijk duwen en trekken kwam het deze keer niet. Wel is er duidelijk een felle woordenwisseling te horen tussen Stijn Schaars en Lex Immers. Feyenoord-trainer Ronald Koeman probeerde de discussie te beëindigen met de woorden: "Ga nou vechten in het veld en niet buiten het veld."

PSV wachtte ook later op de dag nog een onaangename verrassing. Bij aankomst in Eindhoven werd de spelersbus bij trainingscomplex de Herdgang tegengehouden door boze supporters. Op beelden van Omroep Brabant is te zien dat Karim Rekik en Bruma uitstappen om de fans te woord te staan. Na ongeveer twintig minuten kon de bus alsnog verder.