[Premier League] Krul houdt de nul voor Newcastle United

Tim Krul heeft zaterdag zijn doel schoongehouden in de Premier Leaguewedstrijd tegen West Ham United: 0-0. Hij hielp de Noord-Engelsen daarmee aan hun eerste punt van het seizoen. Oud-Ajacied Vurnon Anita maakte de negentig minuten vol voor Newcastle.

Ricky van Wolfswinkel en Leroy Fer stonden in de basis bij Norwich City. De ploeg ging evenwel met 1-0 onderuit bij Hull City Tigers door een benutte strafschop van Robert Brady. Everton en West Bromwich Albion kwamen niet tot scoren: 0-0. John Heitinga bleef de hele wedstrijd op de bank zitten bij de Liverpudlians.

Stoke City - Crystal Palace was relatief doelpuntrijk. De thuisploeg won door goals van Charlie Adam en Ryan Shawcross met 2-1. Voormalig Arsenal-spits Marouane Chamakh had voor de 1-0 gezorgd voor Palace. 17-voudig Oranje-international Erik Pieters speelde de hele wedstrijd voor Stoke.

Southampton en Sunderland deelden de punten: 1-1. Emanuele Giaccherini (Sunderland) en Jose Fonte (Southampton) waren verantwoordelijk voor de doelpunten. Jos Hooiveld moest negentig minuten lang de bank warmhouden voor Southampton.