Take That studio in voor nieuw album

'Boyband' Take That wil nog een nieuwe plaat opnemen. "Er zijn plannen om opnieuw de studio in te duiken", zegt Mark Owen tegen de Britse krant Daily Telegraph. "Dat is fantastisch."

De 41-jarige Owen, die volgende week zijn vierde soloalbum uitbrengt, legt uit dat alle bandleden wel rustig aan willen doen. "Het was al heel wat dat Rob terugkwam in de band en dat we een album en een toer met hem hebben gedaan", vertelt hij over Robbie Williams, die zich een paar jaar geleden weer bij de band voegde nadat hij er in 1995 was uitgestapt.

Volgens Owen gaan de mannen nu als vrienden met elkaar om, hoewel dat na hun breuk in de jaren negentig heel anders was. "Gaz en Rob zijn bezig met schrijven", zegt hij over Gary Barlow en Robbie. "Ik heb Gaz afgelopen weekeinde nog gezien en vorige week zag ik Jay en Howard nog."

Take That boekte grote successen in de jaren negentig. In 2005 maakte de groep een comeback zonder Robbie Williams, die het goed deed als soloartiest. Eind 2010 verscheen de plaat Progress, waaraan Williams wel had meegewerkt, en gingen de mannen toeren.

Submitter:  Bron: Novum