Efron vluchtende drugskoerier in Autobahn

Zac Efron gaat de hoofdrol spelen in het actiedrama Autobahn. Hij speelt een Amerikaanse rugzaktoerist die zich tijdens een vakantie in München laat verleiden tot het smokkelen van drugs in een pick-uptruck. Voor hij het weet is hij een drugskoerier, maar als hij probeert te ontsnappen, komen zijn werkgevers achter hem aan. Dat schrijft de Amerikaanse film- en tv-site Deadline.

De film moet naar verluidt bol staan van de heftige actie en zinderende achtervolgingsscènes op de Duitse snelwegen. De opnames beginnen dit najaar in Duitsland onder leiding van Eran Creevy, die eerder Welcome to the Punch regisseerde.

De 25-jarige Efron doet al enkele jaren zijn best om van zijn mierzoete Mickey Mouse Club-imago af te komen. Zo leverde hij onlangs de actiethriller At Any Price af, waarin hij een getroebleerde relatie heeft met zijn aan lager wal geraakte vader. Ook heeft hij net de opnames van de romkom Are We Officially Dating? afgerond, over drie vrijgezellen in New York die zo lang mogelijk de bloemetjes buiten willen zetten.


Zac Efron is vluchtende drugskoerier in Autobahn (Foto: Novum)