FOK! wat een weer... Na regen komt...

Goedemorgen! Op veel plaatsen was het gisteren vrij zonnig weer, maar in het zuiden van het land was er meer bewolking aanwezig, terwijl er op andere plekken uitsmerende stapelwolkjes voorkwamen. Vandaag beginnen we overal grijs en miezerig.

Toch trekt de neerslag in het westen vrij snel weg, echter in het binnenland duurt dat allemaal wat langer. Langs de kust wordt het vanmiddag zelfs vrij zonnig. De middagtemperatuur ligt rond de 11 of 12 graden. De wind is matig tot vrij krachtig en draait naar west- tot zuidwest. 

Morgen is het natuurlijk een belangrijke dag en ik kan bij dezen vast vertellen dat het op de meeste plaatsen droog zal zijn. Een heel enkel buitje sluit ik overigens niet uit, maar veel hoeven we daar niet van te verwachten. Gelukkig zijn er ook flinke perioden met zon en tijdens alle festiviteiten zal het ongeveer 13 graden worden.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsopkmst
KlapMongeaul was al vroeg aan de wandel gegaan en hoe! Wat een mooi plaatje van de zon die tussen de wolkenvelden doorschijnt.

 Rust
Het was vrijwel windstil en dat leverde nog een prachtig plaatje van onze Klap op.