Vrouw pleegt zelfmoord uit geilheid

Muhlava Muhlabiza is niet meer. De Zimbabwaanse heeft zichzelf namelijk opgehangen. De 66-jarige vrouw heeft vrijdagnacht zelfmoord gepleegd omdat ze al te lang geen seks had gehad.

De vrouw is vorige week vrijdag naar een boom in Chigalo gelopen. Daar slingerde ze een touw om een tak en hing de strop om haar nek. Even later bungelde ze vrolijk in de wind.

Muhlabiza kreeg het naar verluidt die bewuste dag aan de stok met Selena Mashava, die ook is getrouwd met de kersverse weduwnaar. Ze kregen ruzie over wie die dag met hun man, de heer Makunani, naar bed mocht. Muhlabiza beschuldigde haar rivale ervan de lievelingsvrouw van hun echtgenoot te zijn. Mashava zou telkens worden bevredigd, terwijl Muhlabiza al tijden droogstond. Omdat ze bang was dat haar man geen stijfje meer van haar kreeg, dreigde laatstgenoemde met zelfmoord.

En inderdaad, toen manlief thuiskwam, werd Mashava voor de verandering weer eens snoeihard genomen door Makunani. Muhlabiza kon het niet langer aanhoren en liep rond middernacht naar een boom. Een grootscheepse zoekactie werd op touw gezet. Vier dagen later werd ze al hangend aan een touw in een bos gevonden.