Mama laat kids sterven voor seks

De politie van Fort Myers, in de Amerikaanse staat Florida, heeft vorige week ene Heather Lynn Jensen opgepakt. De 24-jarige vrouw uit Colorado heeft eind vorig jaar haar kinderen laten stikken in de auto. Moederlief had het namelijk te druk met een vrijpartij in een andere auto.

In de vroege avond van 27 november vorig jaar keerde Jensen na de seks terug naar haar auto. De twee jaar oude William ademde echter niet meer, waarop de jongedame het alarmnummer belde. Ook het twee jaar oudere broertje van William, Tyler, was bewusteloos.

Volgens de ambulancebroeders deed Jensen nogal vaag over het gebeuren. Ze verklaarde haar kinderen slechts tien minuten alleen te hebben gelaten om een sigaret te roken. Helaas bleek William al overleden, zijn broertje overleed enige tijd later in het ziekenhuis.

Na de tragische dood stelden de autoriteiten een onderzoek in. Hieruit bleek dat de jonge moeder had gelogen. De milf bleek een intiem onderonsje te hebben gehad met een andere man, in de auto op het parkeerterrein van een skihal. Ze moet haar kinderen zeker anderhalf uur alleen hebben gelaten.

Hoewel onderzoekers eerst uitgingen van koolstofmonoxidevergiftiging als doodsoorzaak, zijn ze daar nu van teruggekomen. Uit het autopsierapport blijken de peuters te zijn overleden aan oververhitting. Moederlief had namelijk de kachel in auto aangelaten.

Jensen zal worden overgedragen aan Florida. Zij zal worden aangeklaagd wegens verwaarlozing en kindermishandeling.

De dame in kwestie (foto: Mesa County Sheriff’s Department)