Catherine Keyl neukt nog steeds

Catherine Keyl is nog af en toe best geil en vindt seks de beste manier om in vorm en fit te blijven. "Soms lijkt het in dit land of je dood bent na je 40e. Niet dus. Ik heb nog steeds seks, hoor", zegt de 66-jarige presentatrice die met haar nieuwe tijdschrift CatherineNU een eind wil maken aan misvattingen tussen jong en oud.

"Nog zo'n misvatting en taboe: als je ouder bent is het over en sluiten met de seks", zegt ze vrijdag in het AD. "Dat gebeurt dus wel. En dat geldt ook voor mij en mijn partner Peter. Seks is de beste manier om in vorm en fit te blijven."

Als ze hem een tijdje niet ziet is het 'even behelpen'. "Soms met een vibrator. Ja, wie in Nederland heeft er tegenwoordig nou geen vibrator?", zegt Keyl. "Krankzinnig dat ik dat op mijn leeftijd niet zou kunnen zeggen. Ik ben toch niet dood?"

Ook qua werk denkt de presentatrice nog niet aan stoppen. Ze verloor door de SNS-kwestie namelijk een deel van haar vermogen in aandelen. "Ik noem geen getallen en het is geen complete ramp. Maar ik moet nu wel blijven werken, anders kan ik mijn hypotheek niet betalen."