Geile sm-club erkend door universiteit

Doordat 50 tinten grijs menig vagijn deed tintelen door beschrijvingen van geile sm-seks, werd sadomasochisme populair onder gezapige huismoeders met een ingekakt liefdesleven. Nu blijkt het ook populair te zijn onder studenten. Aan de universiteit van Gent is een studentenclub erkend die zich inzet voor het populariseren van sm.

FOK!kers die al naar de site van de UGent aan het surfen zijn om zich in te schrijven, teneinde de tepels van een bevallige Vlaamse studente te mogen rukken, moeten helaas teleurgesteld worden. De vereniging, Kajira genoemd, is aan strenge regels gebonden.

Zo mogen ze geen 'BDSM-activiteiten/praktijken' organiseren en ze mogen de 'BDSM-gerelateerde activiteiten' niet in het openbaar uitvoeren. Ook minderjarigen die graag heet kaarsvet van de reet van een strenge meesteres likken, moeten elders hun heil zoeken.

De mensen van de UGent doen net alsof ze niet stiekem een zwelfrikandel krijgen van het clubje: "De erkenning betekent niet dat de universiteit de ideologie van de betrokken vereniging onderschrijft." Lid van Kajira en zelfverklaard dominator Pieter Reuse geeft aan tevreden te zijn met het besluit.