FOK! wat een weer... Mooi, maar fris

Goedemorgen! We hebben een redelijk mooi, maar wel een fris weekend voor de boeg. Gisteren vielen er zeker in het zuiden en oosten nog een paar stevige buien en op een enkele plek kwam het zelfs tot hagel en onweer. In de loop van de middag werd het in het westen vrij zonnig weer.

We hebben dus prima weer vandaag met veel zon. Vooral in de noordelijke helft kunnen zich wel enkele stapelwolken gaan vormen, maar deze zullen waarschijnlijk nergens tot een bui uitgroeien. Zoals gebruikelijk in dit jaargetijde vinden we de laagste temperaturen langs de kust. Veel warmer dan een graad of 8 zal het daar niet worden. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de 11 of 12 graden elders in het land nu ook niet echt lekker vind. Er staat een meest matige wind uit het noordoosten. 

Morgen komt er iets meer bewolking voor, maar de zon zal zich ook zeer geregeld laten zien. De temperatuur loopt iets op. De komende week beloven vooral woensdag en donderdag weer lekker zacht te gaan worden, alvorens het kwik opnieuw gaat zakken. Het blijft hierbij verder wel meestal droog.

Ik wens jullie een prettig weekend en graag tot maandag!

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Zonsopkomst met paarden.
Ook deze paarden genoten van de zonsopkomst. KlapMongeaul maakte er een mooie serie van en ook deze foto is weer bijzonder mooi.