[Premier League] Spurs en Everton vinden elkaar in remise

Tottenham Hotspur en Everton hebben zondag de punten gedeeld in hun onderlinge treffen. Het werd 2-2 op White Hart Lane. Spurs-middenvelder Gylfi Sigurdsson tekende drie minuten voor tijd voor de gelijkmaker. Liverpool en West Ham United speelden eveneens gelijk. Beide ploegen scoorden niet.

Met John Heitinga in de basis kende Everton een rampzalige start. Al in de eerste minuut opende Emmanuel Adebayor de score. De Toffees raakten niet in de war en kwamen via goals van Phil Jagielka en Kevin Mirallas later in de wedstrijd op voorsprong. Everton slaagde er echter niet in stand te houden.

Spurs staat ondanks de remise nog altijd derde, maar kan later zondag gepasseerd worden door Chelsea. Everton is de nummer zes van de Premier League.

Liverpool slaagde er niet in het gat met Everton te verkleinen, door de 0-0 op Anfield tegen West Ham. De Reds blijven daardoor zevende. West Ham volgt vijf plekken lager. Bij Liverpool kreeg oud-Heerenveen-aanvaller Oussama Assaid twintig minuten speeltijd.

Submitter:  Bron: Novum