[Video] Werelddoelpunt voor ex-Vitessenaar Matic

We zijn nog maar net twee weken onderweg in 2013, maar één van de mooiste doelpunten van dit jaar kan al eens gemaakt zijn. Nemanja Matic, middenvelder van Benfica, scoorde een schitterend doelpunt namens zijn ploeg Benfica in de topper tegen FC Porto. Hij nam een bal van buiten de zestien ineens op de pantoffel en zag deze vervolgens keihard in de verre kruising belanden.

Matic, vorig seizoen nog door zijn vorige club Chelsea verhuurd aan Vitesse, scoorde het prachtige doelpunt in de negende minuut. De wedstrijd tussen Benfica en Porto eindigde uiteindelijk in 2-2. Deze stand was al na zestien minuten bereikt. Ola John viel kort voor tijd in bij Benfica. Door de puntendeling blijft Benfica koploper in Portugal. Porto volgt op drie punten.

Bekijk hieronder het doelpunt van Matic.

Matic scoort wereldtreffer tegen FC Porto (Bron: YouTube)