Feyenoord gaat om de tafel met De Vrij

Feyenoord wil snel om de tafel met Stefan de Vrij. De Rotterdammers willen het in 2014 aflopende contract van de aanvoerder graag verlengen. Technisch directeur Martin van Geel gaat tijdens het trainingskamp in Marbella in gesprek met De Vrij. Hij hoopt dat de centrale verdediger snel zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis.

"Ik zal hier in Marbella een kop koffie drinken met Stefan. In Nederland zullen wij vervolgens met zijn zaakwaarnemer gaan praten over het openbreken van zijn contract", aldus Van Geel tegenover het Algemeen Dagblad.

Afgelopen weekend wist Feyenoord de Italiaanse spits Graziano Pelle voor vier jaar over te nemen van Parma. "Dat zijn positieve berichten", reageerde De Vrij. "De weg omhoog zijn we een tijdje geleden al ingeslagen, het is goed om te zien dat we op die weg blijven doorgaan."

De Vrij is ambitieus, maar heeft geen vertrekwens bij de club waar hij werd opgeleid. "Iedere voetballer heeft ambities en gaat ovor het hoogst haalbare. De kwestie is alleen: wanneer ben je klaar voor de volgende stap. Op dit moment voel ik dat nog niet zo, maar ik weet niet wanneer dat moment wel komt."