[Video] Losbandig tienermeisje voor lul gezet

Een 15-jarig meisje uit de Amerikaanse staat Florida heeft woensdag lelijk voor lul gestaan. Omdat het meisje volgens haar ouders veel te losbandig is, moest ze op een zeer druk kruispunt staan met een groot bord met daarop de tekst dat ze geen respect heeft voor haar ouders.

Volgens haar ouders, Mike en Melinda, gedraagt Jasmine zich nogal als een sletje. Ze liegt, zuipt, ontvlucht stiekem het huis en smokkelt 's nachts jongens het huis in. "We hebben haar gsm, telefoon en computer al afgepakt", verklaart Melinda. "Maar ze lacht erom."

De ouders besloten dan maar het meisje in haar hemd te zetten. Jasmine werd op een druk kruispunt in Palm Coast gezet met een levensgroot bord. Hierop stond de tekst:"Ik sneak jongens naar binnen om 3 uur 's nachts en heb geen respect voor mijn ouders en grootouders."

"We doen het uit liefde", vertelt Mike. "Ik heb speciaal hiervoor een snipperdag opgenomen. Dit kost me 300 tot 400 dollar." Passerende weggebruikers konden wel lachen om deze moderne schandpaal. Er werd gelachen en er gingen duimen omhoog.

"De hele stad heeft me gezien", huilt het tienermeisje. Ze ziet niet in dat haar ouders dit uit liefde voor het kind hebben gedaan. Wel geeft ze aan dat deze straf haar aan het denken heeft gezet. Hopelijk heeft ze haar leven gebeterd, want de volgende keer wordt haar hoofd kaalgeschoren en moet ze met een soortgelijk bord voor haar school gaan staan.


Altijd leuk, zulke ouders...