World War Z-teaser toont zombies en destructie

De eerste teaser trailer voor de film World War Z is verschenen. Het project dat vele tegenslagen ondervond verschijnt naar verwachting op 21 juni 2013 in de bioscoop.

De teaser is een promo voor een exclusieve blik achter de schermen, dat over drie dagen op de Amerikaanse zender ET te zien is. Het verhaal van de film World War Z is een aanpassing op Max Brooks' post-apocalyptische verhaal met dezelfde titel. Een VN-werknemer heeft een race tegen de klok en het lot als hij de wereld rond moet reizen om een dodelijke zombieuitbraak te stoppen. In de hoofdrollen zijn onder meer Brad Pitt, Bryan Cranston, Mireille Enos, James Badge Dale, Elyes Gabel en Julia Levy-Boeken te zien

De film is geregisseerd door Marc Forster (Quantum of Solace), die deze herfst voor zeven weken aan heropnames moest maken. Het scenario dat Matthew Michael Carnahan eerder schreef is dit jaar door Damon Lindelof (Prometheus) in de prullenbak gegooid en uiteindelijk flink herschreven, met adviezen door Drew Goddard (Cabin In The Woods).

Zoals hierboven al geschreven verschijnt World War Z op 20 juni 2013 in de bioscoop.