Dit weekend is het N7 Bounty Weekend

Komend weekend, van 5 tot 7 oktober, is er voor Mass Effect 3 weer een N7 Bounty Weekend genaamd Operation: Overdrive. Tijdens dit speciale multiplayer-evenement kunnen weer de nodige Commendation en Victory Packs verdiend worden.

BioWares N7 Bounty Weekends zijn gebeurtenissen die de Mass Effect 3-spelers uitdagen om verschillende doelen te bereiken in een bepaald tijdskader. Als de doelen zijn bereikt, ontvangen alle spelers die actief zijn tijdens die periode beloningen. Hieronder staan de doelen en de beloningen.

Het scenario: Op basis van ingewonnen intel tijdens Operation: Patriot,  wordt er een massale aanval van de Reapers op meerdere fronten verwacht. Informatie officiers en special-units gestationeerd achter de vijandelijke linies dienen zich onmiddellijk terug te trekken.

  • Squad Doel: Volledige extractie op een willekeurige map, op elke moeilijkheidsgraad in 20 minuten of minder en de teams kunnen elk formaat zijn.
  • Allied Doel: Voltooi 200.000 extracties op een willekeurige moeilijkheidsgraad, volledige extractie is niet vereist en de teams kunnen elk formaat zijn.
  • Squad Doel Succes: Alle team leden worden beloond met een Commendation Pack.
  • Allied Doel Succes: Alle spelers worden beloond met een Victory Pack

Operation Overdrive