[WSR] Uitslag Race 2 Silverstone

Sam Bird heeft de tweede race van de World Series by Renault op Silverstone op zijn naam geschreven. Antonio Felix da Costa en Jules Bianchi mochten ook naar het podium. Robin Frijns eindigde als negende, terwijl Nigel Melker uitviel.

Na een slechte start van Bianchi greep Marco Sorensen de leiding, maar in de voorlaatste ronde kreeg hij een lekke band, waardoor Bird met de overwinning aan de haal ging. In de wedstrijd reed Frijns lange tijd op de derde plaats, maar de coureurs achter hem bleken over een snellere bolide te beschikken. In de twaalfde ronde werd hij gepasseerd door Bianchi en Felix da Costa die meteen ook Bianchi passeerde. Mikhail Aleshin leek vierde te worden, maar viel in de laatste ronde uit, waardoor Arthur Pic deze plaats pakte. Voor Frijns was er niet meer dan een negende stek weggelegd.

In het kampioenschap leidt Frijns met 131 punten, voor Bird die na een goed weekend maar vijf punten achter de Nederlander staat. Eén punt hierachter staat Bianchi die afgelopen weekend fors dichterbij is gekomen. Melker staat zeventiende met vijftien punten.