FOK!filmtips van de dag: Crocodile Dundee

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het hier.

crocodile dundee 1

Vanavond is het weer eens ouderwets genieten van een heerlijke Australische komedie. Om 20.30 uur is namelijk weer eens de film Crocodile Dundee te zien op RTL7. Een Amerikaanse reporter (Linda Kozlowski) trekt de binnenlanden van Australië in op zoek naar de legendarische Mick 'Crocodile' Dundee (Paul Hogan). De man schijnt een aanval van een krokodil overleefd te hebben en ze wil hem daarom graag interviewen. Als Mick haar over het leven in de grote stad hoort praten besluit hij om met haar mee te gaan naar New York. Al snel blijkt dat Mick grote moeite heeft om zich aan te passen aan het leven in de Big Apple, wat tot de meest hilarische situaties leidt.

crocodile dundee  2

Een heerlijke film waarbij je het verstand op nul kan zetten en genieten maar. Mocht je na één film nog niet genoeg Hogan hebben gehad, om 22.30 uur is ook het tweede deel van de Crocodile Dundee-trilogie te zien op RTL7, waarin de krokodillenfluisteraar met behulp van een bende zijn ontvoerde vriendin moet zien te redden. Bij lange na niet zo grappig als de eerste film trouwens.

Ook meehelpen aan de FOK!filmtip? Meld je aan als redacteur nieuws voor FOK!film. Stuur een bericht met motivatie naar film@fok.nl!