Van de Simregen in de Simdrup

EA heeft meer informatie en screenshots van De Sims 3 Jaargetijden gegeven. Weersveranderingen hebben zo hun invloed op de klerenkast, leefomgeving en gezondheid van de Sims.

In de herfst kan het weer alle kanten opgaan. Je Sims krijgen meer spullen dan ook zoals paraplu's, een paar regenlaarzen en regenjas. Door alle regen komen de Sims allerlei nieuwe dingen tegen in de stad, zoals plassen regenwater en onweersbuien. De bliksem kan altijd en overal zomaar inslaan. Maar een zware storm kan ook een bron blijken van nieuw leven, want planten en bloemen kunnen door al dat water weer groeien en bloeien.

In de lente kunnen de Sims last van hooikoorts krijgen, wat hevige niesbuien en een rothumeur tot gevolg kan hebben. Een allergiemiddel kopen dus. Sims die het lentefestival bezoeken kunnen een nieuwe liefde zien te veroveren bij het kushokje, de dansvloer onveilig maken met vrienden of hun geluk beproeven door online te gaan daten. Sims die meer van de oude stempel zijn kunnen hun gevoelens op papier proberen te zetten in een romantische liefdesbrief.

Tijdens het lentefestival is er meer te beleven, zoals eetwedstrijden, schminken, de snoepkraam leegeten of het zoeken naar paaseieren. Sims kunnen ook nieuwe activiteiten ondernemen. Zo kunnen ze rolschaatsen op de rolschaatsbaan, een zwembadfeest organiseren of belaagd worden tijdens een waterballonnengevecht.

De Sims 3 Jaargetijden komt in de herfst op 15 november uit op Windows en MacOS. 

De Sims 3: Jaargetijden

De Sims 3: Jaargetijden

De Sims 3: Jaargetijden