De Sims leven in alle seizoenen

Haal je paraplu maar tevoorschijn en zet je schrap voor een stevige frisse wind, want het uitbreidingspakket De Sims 3 Jaargetijden komt er in het najaar aan! Het Maxis Label van Electronic Arts heeft tijdens de EA Summer SHowcase aangekondigd dat het De Sims 3 Jaargetijden voor pc en Mac wereldwijd uit zal komen in november 2012.

De nieuwste uitbreiding van The Sims 3 zit boordevol dingen voor ieder jaargetijde. Zo zijn er nieuwe activiteiten, seizoensfestivals en -feesten, dramatische weersomstandigheden en meer, zodat spelers de werelden van hun Sims aan kunnen passen met de wisseling van de jaargetijden. De Sims 3 Jaargetijden introduceert ook nieuwe gerechten, kleding en decoraties. Zo zijn er frietjes, verfdouches, maretakken, paraplu's, sneeuwlaarzen en duikpakken voorhanden, waarmee Sims nog beter van de verschillende jaargetijden kunnen genieten.

Spelers die het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket reserveren zullen de Limited Edition ontvangen, met een exclusieve ijslounge als openbare gebouw, een strakke club die in iedere wereld uit De Sims 3 kan worden geplaatst en beschikbaar is tijdens alle jaargetijden. Deze gelegenheid bevat twaalf voorwerpen die volledig van ijs zijn gemaakt. Deze voorwerpen kunnen gebruikt worden om je eigen elegante ijswoning te creëren.