Sharia4Belgium: die vrouw is hoer

De sociologische vereniging voor chronisch boze moslimextremisten, Sharia4Belgium, heeft een 25-jarige documentairemaakster uitgemaakt voor goedkope hoer. Dit omdat de vrouw volgens de baardige heren halfnaakt over straat zou lopen, zich zou schminken als een clown en zich zou kleden als een 'goedkope prostituee’.

Sharia4Belgium deed de uitlatingen in een videoreactie. In de video wordt betoogd dat de documentairemaakster de beledigingen die haar naar het hoofd werden geslingerd aan zichzelf te danken heeft. De documentairemaakster in kwestie, de studente Sofie Peeters, maakte kort geleden een documentaire waarin beelden werden getoond van hoe ze op de Brusselse straten aangesproken werd door met name allochtone mannen.

Te zien is hoe zij keer op keer wordt lastiggevallen met gesis, opdringerig gedrag, schunnige opmerkingen en termen als 'hoer' en 'teef'. De documentaire veroorzaakte nogal wat ophef en kort nadat deze vorige week werd uitgezonden, werd besloten om dergelijk seksistisch gedrag met een boete van 250 euro te gaan bestraffen.


De videoreactie van de baardige heren van Sharia4Belgium