Dunst, Fisher & Caplan in trailer Bachelorette

De makers van Bachelorette hebben een nieuwe trailer op het internet gezet waarin te zien is dat de drie vriendinnen Kirsten Dunst, Isla Fisher en Lizzy Caplan  nogal vasthoudend zijn over het geven van een vrijgezellenfeestje voor vriendin nummer vier, Rebel Wilson.

Ondanks het feit dat Wilson duidelijk maakt niet meer zo'n feestbeest te zijn als op de middelbare school, plannen de andere drie meiden een vrijgezellenfeestje dat alle anderen ooit gehouden vrijgezellenfeestjes moet doen verbleken. Waarbij oude spanningen en rivaliteiten weer boven komen als de drank rijkelijk vloeit.

Dunst speelt het eerste bruidsmeisje die ervan baalt dat zij niet de eerste is die trouwt, Caplan is een cynische sarcast met een verborgen romantische kant en Fisher is een meisje dat houdt van feesten en complete chaos. Genoeg ingrediënten dus voor nog één excessieve nacht...

Terwijl het misschien op het oppervlak lijkt op een post-Bridesmaids knock-off, was de vroege buzz rond deze film tijdens het Sundance Festival overweldigend positief. Bachelorette is net iets gewaagder dan de goed ontvangen komedie van Kristen Wiig.

Geregisserd door Leslye Headland, wordt de vrouwelijke cast onder andere aangevuld met James Marsden en Adam ScottDe komedie is vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen te bekijken.