'IO Interactive wil een vervolg op Hitman: Sniper Challenge'

Gamers die een pre-order hebben geplaats voor Hitman: Absolution, hebben een code gekregen voor een bonusgame genaamd Hitman: Sniper Challenge. In de game krijg je de controle over Agent 47 die met zijn sniper een doelwit moet vermoorden.

Volgens Roberta Marchesi, ontwikkelaar van Hitman Absolution, zijn er veel positieve reacties ontvangen van gamers. Dankzij de reacties is het mogelijk dat IO Interactive in de toekomst meer gaat werken aan missies waarbij Agent 47 een doelwit moet maken met behulp van zijn sniper. “I can’t go into detail, but yes, we’re definitely interested in exploring that gameplay. The response isn’t falling on deaf ears, let’s put it that way", aldus Roberta Marchesi.

Agent 47 heeft zich op het dak van een hoog gebouw genesteld waarbij tegenover hem een feestje gaande is inclusief zijn doelwit, Richard Strong. Het is de bedoeling dat je Strong en al zijn bodyguards uitschakelt, hierbij kan je dit op diverse manieren doen. Hitman: Absolution zal op 20 november in de winkels liggen voor Xbox 360, PlayStation 3 en pc.

Agent 47