"Sony wil The Binding of Isaac hebben"

Edmund McMillen, de maker van The Binding of Isaac en co-maker van Super Meat Boy, beweert dat Sony nog steeds geïnteresseerd is in de controversiële game. Op vraag-en-antwoord-website Formspring vroegen gebruikers of Isaac het levenslicht zou zien op Sony-consoles.

“Sony wants Isaac – a lot. We will see what happens,” was het antwoord van McMillen. De ontwikkelaar had al eerder gezegd dat Sony interesse had in het spel nadat het werd afgewezen door Nintendo voor de 3DS eShop. TBoI is een rogue-like die thema's zoals misbruik van kinderen behandelt. Eind deze maand komt er een uitbreiding uit op Steam.

Een andere gebruiker vroeg aan McMillen op welke Sony-platform het spel kan verschijnen. Er zijn immers meerdere opties: PSN, PlayStation Suite en PS Vita. Blijkbaar is het aan de uitgever van Isaac om dat te bepalen: "Our publisher has been in talks with sony about vita as well. its out of my hands at this point because i wont be doing the port nor dealing with sony 1st hand but im fine with whatever they want to do it on."