Lammers: "We hadden meer verdiend"

Excelsior-coach John Lammers zag zijn ploeg op frustrerende wijze verliezen tegen Vitesse (3-2). Lammers wijt dit aan zowel zijn ploeg als aan de scheidsrechter.

"Als je de wedstrijd hebt bekeken, kun je zeggen dat we meer hebben verdiend. Ik vind ook wel dat wij iets weg hebben gegeven, net als de scheidsrechter. Al met al was het dus niet goed", aldus een terneergeslagen Lammers tegenover Eredivisie Live.  Lammers was het met de arbitrage zeer oneens wat betreft het toekennen van strafschoppen. De oefenmeester meent dat de scheidsrechter daar enigszins selectief in was. "Ik zei tegen hem dat hij heel veel penalty's had moeten geven in de wedstrijd."

"Ik vond dat we goed speelden. In het begin hadden we even de druk van Vitesse, we moesten proberen ons er daar uit te spelen. Dat lukte uitstekend. Bij de tweede gele kaart van Jordy van Deelen kantelde de wedstrijd een beetje." Tegen De Graafschap speelt Excelsior een beslissend duel, daarin zal zeer waarschijnlijk beslist worden wie degradeert. Lammers heeft zijn strijdwijze al klaar. "Gewoon voetballen. Tegen De Graafschap ligt er heel veel ruimte om te voetballen en dat zullen we woendag ook moeten doen."