Drie tv-spotjes voor Burton's Dark Shadows

Er zijn in de afgelopen drie dagen maar liefst drie tv-spotjes uitgebracht voor Dark Shadows. De film van Tim Burton is een remake van de bekende tv-serie uit de jaren zestig.

In Dark Shadows zien we een sterke cast met Johnny Depp, Eva Green, Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Jonny Lee Miller, Chloe Moretz, Jackie Earle Haley, Gulliver McGrath en Bella Heathcote in de belangrijkste rollen.

Het verhaal van Dark Shadows begint in 1752 als Joshua en Naomi Collins en hun jonge zoon Barnabas Liverpool verlaten om een nieuw leven te beginnen in Amerika. Twintig jaar later is Barnabas de meester van Collinwood Manor. Hij is rijk, machtig en een enorme vrouwenversierder. Hier komt drastisch verandering in als hij het hart breekt van Angelique Brouchard (Eva Green). Brouchard is een heks in de ruimste zin van het woord en neemt ongenadig wraak door hem te veranderen in een vampier om hem daarna levend te begraven. Twee eeuwen later weet Barnabas door omstandigheden uit zijn gevangenschap te ontsnappen en belandt zo in het jaar 1972.

Dark Shadows draait vanaf 10 mei in de Nederlandse bioscopen.