[Primera División] Van Nistelrooy belangrijk voor Málaga

Ruud van Nistelrooy heeft zondag een belangrijke bijdrage geleverd aan de zege van zijn club Málaga bij Espanyol. Tegen de tweede club van Barcelona viel de Nederlandse spits in en scoorde hij vlak na zijn entree. Málaga won uiteindelijk met 2-1.

Málaga, waar Joris Mathijsen in de basis stond, wachtte tot een kwartier voor tijd met het ongedaan maken van de 1-0 achterstand. Coutinho had voor Espanyol gescoord na 23 minuten. Van Nistelrooy kwam in de 73e minuut in het veld, en maakte twee minuten later gelijk.

Twee minuten na de treffer van de 35-jarige Van Nistelrooy kwam zijn team op voorsprong, toen Martin Demichelis scoorde. Door de zege kwam Málaga op 47 punten, waarmee het op de vierde plek in de Primera División staat.