Johan Vlemmix nog in ongewisse over lot petekind

Johan Vlemmix weet nog steeds niets over het lot van zijn petekind, een van de passagiers in de bus die dinsdagavond in Zwitserland verongelukte. Hij houdt echter rekening met het ergste. "Het ziet er niet zo goed uit allemaal."

Bij het ongeluk met de Belgische bus kwamen dinsdagavond zeven Nederlandse kinderen om het leven. Drie raakten gewond. Hoe het is afgelopen met Vlemmix' petekind, het meisje Ilana, is onduidelijk. "Tot op dit moment weten we het nog steeds niet", zei hij woensdagavond rond 19.00 uur in RTL Boulevard. "Iedereen is aan het wachten."

Vlemmix' en zijn familie gaan heen en weer tussen huis en de school van het meisje, waar de laatste informatie over de slachtoffers wordt doorgegeven. "Om het uur wordt er iets verteld", aldus Vlemmix. De ouders van het meisje zijn inmiddels vetrokken naar Zwitserland.

In totaal zijn bij het busongeluk 28 doden te betreuren. Over de precieze toedracht van het ongeluk is nog niets bekend. De bus was op de terugweg van een skivakantie en crashte in een tunnel tussen Sierre en Sion. De bus reed bij een noodparkeerplaats tegen een muur aan.