Maduro vond PSV tegenvallen

Valencia-verdediger Hedwiges Maduro zag afgelopen donderdag vanaf de tribune zijn club winnen van PSV. De ex-Ajacied vond PSV tegenvallen ondanks dat de ploeg uit Eindhoven een 4-0 achterstand tot een iets dragelijke 4-2 wist te brengen.

"Eerlijk gezegd viel PSV me tegen", aldus de Oranje-international tegen NUSport. "Het had meer dan 4-2 moeten worden, dat had het wedstrijdbeeld beter weerspiegeld. En dan te bedenken dat wij maar met twee vaste basisspelers speelden: Jonas en Roberto Soldado."

Maduro hoopt dat hij er in Eindhoven er weer bij kan zijn "Ik voel me goed, heb zin om weer te voetballen", zei de verdediger, die lange tijd buitenspel stond met een enkelblessure. "Als we geconcentreerd spelen, moeten we het kunnen halen. We hebben dit jaar elk duel gescoord."

"Dat betekent dat PSV er drie moet maken. Dan moeten wij een hele slechte dag hebben. Volgens mij heb ik mijn laatste PSV-uit met 5-1 gewonnen. Sneijder schoot toen nog raak in de kruising. Ik ga er met een goed gevoel heen", besluit Maduro.