Teaser en posters voor Piranha 3DD

Er zijn twee internationale posters uitgebracht voor Piranha 3DD. De door John Gulager geregisseerde film is een vervolg op de remake uit 2010 van Alexandra Aja.

Marcus Dustan en Patrick Melton, bekend van onder meer de Feast trilogie, The Collector en diverse Saw films, hebben het scenario geschreven voor de film. Piranha 3DD kent een opvallend sterke cast met onder meer Gary Busey, Ving Rhames, Christopher Lloyd, David Hasselhoff en Paul Scheer.

Piranha 3DD gaat verder waar de film uit 2010 eindigde. De school moordende roofvissen zijn in open water terechtgekomen en gaan op weg naar Big Wet, een pretpark waar je natter kan worden dan waar dan ook. De medewerkers en gasten van het pretpark krijgen echter meer dan ze ooit hadden kunnen verwachten. Een invasie van bloeddorstige piranha's. Studente Maddy en haar vrienden Barry en Kyle zullen moeten duiken om een oplossing te zoeken voor het mensen verslindende probleem. Het is echter de vraag of de monsterlijke vissen gestopt kunnen worden.

Naast de posters verscheen er eerder al een teaser voor de film die we je niet willen onthouden. Het is nog onbekend wanneer de film in Nederland uitkomt.


Poster 1 (foto: Dimension Films)


Poster 2 (foto: Dimension Films)


De teaser voor Piranha 3DD.