Studente ziet coke aan voor anthrax

Een studente in de Verenigde Staten was nogal verbaasd toen ze een tweedehands lesboek over terrorisme opende. Het boek had ze net via de post ontvangen van Amazon.

Sophia heeft het boek nodig voor haar studie. Ze zat wat door haar nieuwe aankoop te bladeren, toen er iets onverwachts uitviel. "Er viel een klein pakje met wit poeder uit. Ik had zoiet van, wat is dit? Wit poeder? Daar heb ik net over gelezen in mijn lesboek. En mijn broer had iets van, oh man dat is eng."

Aangezien Sophia op dat moment net een stukje in haar boek aan het lezen was over anthrax raakte ze behoorlijk in paniek en besloot het pakje naar de politie te brengen. Naar nu blijkt was het witte poeder een heel ander poeder dan Sophia aanvankelijk dacht: "Na 10  minuten testen kwamen de agenten terug en vroegen me of ik cocaïne bij mijn lesboek had besteld, en ik had echt zoiets van, nee."

Uiteindelijk bleek er 3 gram cocaïne in het pakketje te zitten, met een straatwaarde van 300 tot 400 dollar. De politie heeft het in beslag genomen en vernietigd. Aangezien het om een studieboek gaat, is het niet waarschijnlijk dat Amazon de drugs in het boek heeft verstopt. Waarschijnlijk baalt de vorige eigenaar als een stekker en zal die de volgende keer twee keer nadenken waar de drugs verstopt worden.