Demi Moore verlaat ziekenhuis

Demi Moore is donderdag ontslagen uit het ziekenhuis. Na twee dagen in het ziekenhuis te hebben gelegen vanwege een aanval mag zij nu naar huis, meldt de Amerikaanse entertainmentzender E!

De actrice werd eerder deze week met spoed naar het ziekenhuis gebracht omdat ze meerdere aanvallen had. Er wordt gespeculeerd dat de 49-jarige actrice op een feestje bij haar thuis experimenteerde met lachgas en daar verkeerd op reageerde. Ingewijden beweren dat Moore de hele avond erg hyperactief was. Toen ze ineens begon te stuiptrekken belde een van de gasten een ambulance.

Haar ex-man, Ashton Kutcher, was op het moment van haar opname aan het werk in Brazilië, maar kwam toevalligerwijs op dezelfde dag terug als dat Moore werd ontslagen. Of hij speciaal terugkwam voor zijn ex-vrouw, is niet duidelijk.

Vrienden van de actrice maakten zich al langer zorgen over de aftakelende gezondheid en toenemende stress die Moore voor de kiezen krijgt. Haar huwelijk met Kutcher strandde in november en ook verloor ze een goede vriend.

Hoewel de oorzaak van haar aanval niet bekend is, vertelde een woordvoerder dat Moore heeft besloten om hulp te zoeken voor haar gezondheid en vanwege oververmoeidheid.