Oil Rush is goud gegaan

Uitgever Iceberg Interactive en Unigine Corp kondigen vandaag aan dat het marine-strategiespel Oil Rush goud is gegaan. Het spel zal beschikbaar zijn via digitale download vanaf vandaag op diverse portals over de hele wereld.

Oil Rush is een real-time strategiespel gecombineert met Tower Defence. Het spel is gebaseerd op controle uitoefenen over een hele groep: de speler hoeft niet te micro-managen per eenheid, maar heeft controle over alle belangrijke aspecten van tactiek, strategie en economie. De bedoeling van het spel is om olieplatformen en booreilanden in te nemen, te upgraden en te verdedigen. Door nieuwe technologieën te ontdekken en groepen van marine- en luchtmachteenheden in de strijd te gooien om vijandelijke platforms en booreilanden te veroveren moet je van de computer of van je menselijke tegenstanders winnen in deze Water World-achtige omgeving, waarin de zeespiegel drastisch gestegen is.

Iceberg Interactive zal later de boxed retailversie van Oil Rush op 24 februari 2012 in de Benelux uitbrengen. Het spel komt uit voor Windows, Mac OS en Linux.