Feyenoord en Biseswar openen gesprekken

Diego Biseswar weet nog niet of zijn toekomst bij Feyenoord ligt, maar de club wil wel graag verder met de buitenspeler. Het contract van Biseswar loopt komende zomer af. "Het gaat pas om een eerste gesprek, dus er zullen geen knopen worden doorgehakt", zei technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord in gesprek met NUsport. "Maar het moge duidelijk zijn dat we Diego Biseswar graag willen houden."

Zaakwaarnemer Jeroen Hoogewerf zegt dat Biseswar hogerop wil. "Met of zonder Feyenoord. De afgelopen jaren heeft hij bij de club extremen beleefd, met ups en downs. Hij is alleen maar bezig geweest om het ongelijk van de trainer te bewijzen. Nu is het afwachten of hij na de trainerswissel en zijn blessure zijn basisplaats terugkrijgt."  

De komst van Ronaldo Koeman geeft nog geen uitsluitsel voor Biseswar, omdat Koeman slechts een eenjarig contract heeft getekend. "Het is niet duidelijk welke trainer er volgend seizoen bij Feyenoord voor de groep staat. Diego’s situatie is daarom zeer complex. Hij heeft geen haast met het nemen van een beslissing, want hij weet niet waar hij staat en wil daarom eerst horen wat ze bij de club met hem van plan zijn."