Vrouw (40) doet jongen van 16: tot 20 jaar cel

Angelica Martinez Barrera uit het Amerikaanse San Juan kan voor 20 jaar achter tralies belanden. De 40-jarige vrouw heeft dan ook een enorme misdaad begaan. Zij heeft eenmalig de liefde bedreven met een 16-jarige jongen.

De vrouw is afgelopen vrijdag opgepakt nadat het slachtoffer aangifte had gedaan. Hij heeft de politie verklaard dat Barrera op 30 mei hem onzedelijk heeft betast op zijn bed. Vervolgens vertelde de vrouw de jongen dat ze seks wilde, waarna het stel van bil ging.

De vader van de ontknaapte jongen heeft uiteindelijk de politie gebeld. De vrouw weigerde naar verluidt namelijk hun huis te verlaten. Volgens vaderlief had zijn zoon hem gezegd dat hij met een vriend op zijn kamer een filmpje ging kijken.

Dat verhaal van die vriend lijkt waar te zijn. Volgens het politierapport heeft Barrera de politie verteld dat zij slechts een vriend is en hij instemde om seks met haar te hebben. De vrouw is opgepakt. Indien zij schuldig wordt bevonden, kan zij tot 20 jaar gevangenisstraf tegemoet zien.

Barrera
Jongens van 16 zijn werkelijk voor alles in (foto: San Juan Police Dept.)