Jochie van 13 verkracht 8-jarig nichtje

De Californische stad Santa Ana is in de ban van een schokkend staaltje incest. Een 13-jarige jongen heeft er zijn nichtje van slechts 8 jaar oud verkracht.

Op vrijdagavond had de moeder van het meisje een familielid en hun 13-jarige zoon uitgenodigd om samen het weekend door te brengen. Op zondag hadden ze een leuk uitje gepland: ze zouden met z'n allen naar een pretpark gaan.

De volgende morgen ging de moeder van het meisje even weg om boodschappen te doen. Toen ze terugkwam, zag ze haar neefje uit de slaapkamer van haar dochtertje komen. Toen de vrouw aan de kinderen vroeg wat er was gebeurd, werden er ontwijkende antwoorden gegeven.

Nadat de vrouw bloed had ontdekt op de pyjama van het meisje, besloot ze haar dochter mee te nemen naar het ziekenhuis. Uit medisch onderzoek bleek het meisje vervolgens te zijn verkracht. Hierop deed het ziekenhuis op verzoek van de moeder aangifte bij de politie.

Agenten besloten het ventje aan de tand te voelen en al snel kwam het hoge woord eruit. Hij bekende zijn nichtje te hebben verkracht. De jongen is opgepakt wegens ontuchtige handelingen met een minderjarige en overgebracht naar een jeugdgevangenis. Het politieonderzoek is echter nog in volle gang.


Een nieuwsfilmpje over de schokkende verkrachting