Ben Saunders wil heel elftal kinderen

Ben Saunders droomt van een enorm gezin. "Ik wil graag een elftal, dat lijkt me heel leuk", vertelt de winnaar van The Voice of Holland voor de camera van Novum Nieuws. "Mijn hele familie heeft veel kinderen, daar is het supergezellig."

Saunders vroeg dinsdag tijdens een verblijf in Marokko zijn vriendin Soraya ten huwelijk. Hoewel Ben veel kinderen wil, zijn de tortelduifjes voorlopig nog niet bezig met gezinsuitbreiding. "Als het op ons pad komt, is het ontzettend leuk. We zullen zien", zegt een nuchtere Ben. "Maar we oefenen elke dag." De 27-jarige zanger heeft wel al een dochtertje uit een eerdere relatie.

Hoe Saunders' bruiloft eruit gaat zien, weet de getatoeëerde zanger nog niet. "Ik heb geen idee, ik ben nog nooit getrouwd." Ben vindt een kleine trouwerij prima, maar Soraya wil uitpakken. "Van mij mag het lekker klein, maar mijn vriendin wil een grootse bruiloft en het is haar dag. Voor mijn part komt ze in haar joggingbroek, maar voor haar gaan we het lekker groot maken."

Ben en Soraya kennen elkaar al jaren. Desondanks was Saunders bloednerveus voor het aanzoek. "Ik was wel zenuwachtig, maar niet bang dat ze nee zou zeggen. Ik was meer bang dat haar vader nee zou zeggen, dus ik heb hem een dag voor het aanzoek om toestemming gevraagd."

Wanneer de twee in het huwelijksbootje stappen en waar de bruiloft plaatsvindt, is nog niet bekend.


Ben Saunders wil heel elftal kinderen (Foto: Novum)