'Steaua Boekarest jaagt op NAC-aanvallers'

Matthew Amoah en Leonardo vertrekken mogelijk naar Roemenië. Steaua Boekarest heeft namelijk interesse getoond in het duo, dat nu nog bij NAC Breda speelt. Technisch directeur Jeffrey van As heeft inmiddels bevestigd benaderd te zijn door een tussenpersoon van de Roemeense formatie.

"Het klopt dat wij vrijdag door een tussenpersoon benaderd zijn met de vraag of Amoah en Leonardo te koop zijn, maar concreet is er nog helemaal niets. Er is slechts geïnformeerd naar de voorwaarden," lichtte Van As toe.

Amoah en Leonardo zouden graag bij NAC Breda vertrekken. Ook de directie van de Bredanaars staat niet onwelwillend tegenover een mogelijke transfer van het tweetal. Beide heren hebben nog een contract tot medio 2013, dus Steaua Boekarest zal wel met een transfersom over de breug moeten komen.

Toch is de interesse van Steaua Boekarest dus nog niet concreet. Ook Amoah en Leonardo zijn nog niet door iemand uit Roemenië benaderd. Toch gaat Van As er vanuit dat NAC Breda in de komende week opnieuw in contact zal komen met de ploeg.

Mochten Amoah en Leonardo daadwerkelijk bij NAC Breda vertrekken, dan heeft de Bredase formatie al opvolgers in het vizier.