'Brown na veertien jaar weg bij Man. United'

Wes Brown vertrekt volgens de Daily Mirror mogelijk komende zomer bij Manchester United. De verdediger zou in onmin leven met manager Sir Alex Ferguson.

Ferguson zou in de voorbereiding op dit seizoen een aanvaring hebben gehad met de 31-jarige Brown. Sindsdien speelde de mandekker slechts zeven competitiewedstrijden. Brown is ondanks zijn veertienjarige dienstverband nooit een onbetwiste basisspeler geweest bij Man. United.

In de afgelopen drie seizoenen kwam de 23-voudig international tot 34 competitiewedstrijden. Bij United is Brown inmiddels in de pikorde gepasseerd door de jonge Braziliaan Rafael da Silva en de Noord-Ier Jonny Evans. Brown zou al in de belangstelling staan van diverse Premier League-clubs.

De situatie rond de ervaren verdediger zou op de voet gevolgd worden door Everton, Sunderland en Tottenham Hotspur. Brown heeft bij United nog een contract tot 2012, waardoor The Red Devils komende zomer nog een vergoeding kunnen krijgen voor Brown, die sinds zijn debuut in het seizoen 1997/1998 meer dan tweehonderd competitiewedstrijden speelde voor Man. United.