[WvdW] Uitslag VVV-Venlo - Roda JC

Vandaag stond de Limburgse derby tussen VVV-Venlo en Roda JC op het programma. Deze wedstrijd was twee weken terug Wedstrijd van de Week, maar werd destijds afgelast wegens weersomstandigheden. Vanavond werd deze ontmoeting tussen beide Limburgse clubs alsnog afgewerkt. De ploeg uit Kerkrade zegevierde met 0-4.

Roda was voor rust oppermachtig en VVV mocht in de rust blij zijn dat de ploeg van trainer Harm van Veldhoven slechts driemaal wist te scoren. Behalve de treffers van Janssen, Delorge en Junker wist de ploeg enkele levensgrote kansen niet te benutten.

Na de pauze kreeg VVV, ondanks dat Roda de betere ploeg bleef, ook een aantal mogelijkheden om te scoren. Naarnate het einde vorderde nam Roda wat gas terug en zodoende kreeg de thuisploeg nog een aantal kansen om een doelpunt te maken. De ploeg uit Venlo wist dit echter niet te doen. Roda wel, aangezien Junker zijn tweede doelpunt van de avond scoorde.